Over ons

DOT Financials, Professionals in Finance

DOT Financials ondersteunt opdrachtgevers bij het oplossen van de bezetting op financieel gebied, dit op verscheidene niveau’s (van MBO tot aan WO+). DOT Financials is gespecialiseerd in het plaatsen van bekwame financials, voor permanente (op basis van werving en selectie) alsmede tijdelijke (interim en detachering) oplossingen. Mede door ons netwerk over heel Nederland, kunnen wij snel en adequaat je wensen vervullen.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor DOT ?
Wij onderscheiden ons doordat wij ervaring hebben in de praktijk. Mede hierdoor kunnen wij met opdrachtgevers meedenken in het werven en selecteren van juiste kandidaten. De ervaring hebben wij opgedaan binnen de big four accountanskantoren, waarbij wij in diverse sectoren hebben geopereerd. Hierdoor hebben wij goed inzicht in het matchen van de juiste kandidaten. Of je nu op zoek bent naar een finacial voor een kleine of grote organisatie, wij weten zeker dat wij de juiste kandidaat voor je hebben.
Hiernaast hebben wij screening vooraf. Dit doen wij in eerste instantie een gesprek te voeren met de kandidaat om zijn en haar wensen door te nemen. Vervolgens contacteren wij tenminste 2 referenties. Wanneer wij achten dat de kandidaat geschikt is zullen wij de kandidaat voorstellen aan de betreffende organisatie. Mocht je vragen hebben hieromtrent neem dan gerust contact met ons op.

WhatsApp chat